Repurpose Update – oktober 2015

Repurpose Update – oktober 2015

Repurpose / Nieuws / Repurpose Update – oktober 2015

Repurpose Update – oktober 2015

Een nieuw bedrijfslogo

Het nieuwe logo van RepurposeMet trots presenteren wij ons nieuwe bedrijfslogo dat beter aansluit op de werkzaamheden van Repurpose. Het logo symboliseert de uitwisseling van materialen tussen bouwprojecten. En het 2de leven dat door hergebruik aan materialen gegeven wordt.

Circulaire Stad – Bouwen met kringlopen 2

Pakhuis de Zwijger: Bouwen met kringlopen 2.0. Datum: 30-11-2015, 20:00 uur in de kleine zaal.Maandag 30 november is het zover. Dan presenteert Pakhuis de Zwijger de tweede editie van Bouwen met Kringlopen.

Tijdens dit programma houden Cepezed, Bureau Knijtijzer en Repurpose ieder een bouwproject tegen het licht. Deze pioniers delen kennis en praktijkervaring op het gebied van de circulaire economie.

Meld je aan en denk mee over hoe we samen de circulaire economie verder kunnen helpen.

Tot dan!

AanmeldenVilla Lichtenberg

Aanzicht op het Meander Lichtenberg ziekenhuis Samen met de OMbouw (AtelierBouwkunde, Bouwadviesbureau Van der Ven, Buro Boot, C.A. de Groot, De Blaay-Van den Bogaard Raadgevende Ingenieurs, Dinkla Design, Heilijgers Bouw, IMIX projecten BV, Kontek, RAU Architecten en Repurpose) wordt gewerkt aan een villa met enkel hergebruikte bouwmaterialen.

Als Gemeente Amersfoort instemt met de bouw, dan zal dit de eerste villa in zijn soort binnen de provincie Utrecht zijn.

De villa is ontworpen met materialen die gevonden zijn binnen de voormalige Meander ziekenhuizen te Amersfoort. Dit geldt voor het casco, het interieur en exterieur.

Lees meerInnovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Drie ICDubo panelen die op de tentoonstelling gepresenteerd gaan wordenHet Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDUBO) is een onafhankelijk kenniscentrum die partijen uit de bouw inspireert, informeert en ondersteunt in de ontwikkeling van vastgoed.

Binnenkort zullen onze panelen met voorbeelden van hergebruikte materialen te bewonderen zijn in de showroom!Vriendelijke groeten,

Repurpose

Back to Top