Repurpose Update – juli 2015

Repurpose / Nieuws / Repurpose Update – juli 2015

Repurpose Update – juli 2015

De afgelopen maanden zijn wij bezig geweest met het versterken van bouwteams. Dit doen wij onder andere met advies over hergebruik, circulair slopen en circulair bouwen. Inmiddels hebben wij al een aantal projecten afgerond en zijn er ook lopende projecten, op onze nieuwe website kun je hier meer informatie over vinden! Naar de nieuwe website.

Diensten

diensten

Transformatie voormalig Shell kantoor

cbi_voor-naHet voormalig CBI kantoor in Den Haag ondergaat een transformatie van kantoorruimtes naar luxe appartementen. Het kantoor wordt tot het casco gestript en krijgt een nieuw interieur en gevel.

Door middel van hergebruik en het doorverkopen van materialen uit het gebouw is er door de opdrachtgever €35.000,- bespaard.

Het project is in samenwerking met André Winkel sloopwerken en Search bv uitgevoerd.

Voor het volledige artikel, Lees meer.

Hoe kan BIM hergebruik goedkoper maken?

bim

Tegenwoordig worden steeds meer gebouwen ontworpen aan de hand van Building Information Models (BIM). Een 3D weergave van een gebouw met gebouw- en productinformatie. Hiermee zijn bouwfouten te voorkomen en is gebouwbeheer goedkoper te managen. Maar over vijftig jaar, wanneer een gebouw wordt aangepast of gedemonteerd en gesloopt, kan BIM dan ook wat betekenen voor hergebruik?
Lees meer,

Tot de volgende editie!

Back to Top