Rabobank – Het samenspel

Repurpose / Nieuws / Rabobank – Het samenspel

Rabobank – Het samenspel

Samenspel-2

Wij konden onze ogen niet geloven toen we het bericht kregen dat we genomineerd waren voor het Samenspel. De route naar dit succes was zwaar, heeft ons lange dagen en nachten aan voorbereiding bezorgd; want.. hoe aannemelijk is het dat je als student tussen de 100 inzendingen door naar de finale stroomt?

Het Samenspel – De kers op de taart

Het Samenspel is een cadeau aan de regio Utrecht ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de Rabobank De wedstrijd is gebaseerd op de coöperatieve mentaliteit van de Rabobank: ‘Samen bereik je meer dan alleen’. De deelnemers zenden een vernieuwende idee in die goed zijn voor mensen, milieu of de economie.

Uit de ruim 100 ingezonden ideeën werden 24 initiatieven geselecteerd die hun idee voor de jury mochten pitchen. Aan het einde van de dag bleven hier nog 12 ideeën van over die op zondag 4 november 2012, in de finale, het tegen elkaar op zouden nemen. De Harvestmapp (voorloper van Repurpose) wist de finale via een wildcard te bereiken en was hierdoor extra gemotiveerd om het prijzengeld van €15.000,- binnen te slepen!

Pitching day!

Het is niet zomaar een dag, het is de dag dat het MOET gebeuren! Wij kunnen je vertellen dat de spanning onder ieder van deelnemers te voelen was. En dat was alleen maar het begin. De rondleiding door de grote hallen van de Jaarbeurs bracht ons naar het hoofdpodium met daar tegenover een mega tribune. Wat we daar tehoren kregen herinneren we ons nog goed: “Straks gaan jullie pitchen voor de leden van de Rabobank, zo’n 1000 man. Succes”.

Eén minuut

Dat was de tijd die we kregen om het publiek te overtuigen.
En met succes! De Harvestmapp behoorde tot een van de acht winnaars van het evenement! Met de €15.000,- op zak konden we van start met ons droombedrijf. Een verandering brengen in het gebruik en verbruik van (bouw)materialen. Niet weggooien maar hergebruiken!

Back to Top