Bouwmarktplaats.nl in ontwikkeling

Faciliteert vraag en aanbod van bouwmateriaal

Repurpose / Nieuws / Bouwmarktplaats.nl in ontwikkeling

Update Bouwmarktplaats

View this email in your browser

Repurpose werkt de komende maanden als kartrekker met twee man aan de Bouwmarktplaats.
Wij zullen vanaf nu het nieuws vanuit deze naam delen.
 

 

 

 

Het doel van de Bouwmarktplaats is om vraag en aanbod van bouwmaterialen online te faciliteren tussen aanbieder en afnemer.
Het aanbod vullen wij aan door vroegtijdig in kaart te brengen welke materialen uit sloop meegenomen kunnen worden in het ontwerp van de nieuwbouw.

Wij hebben de ambitie om 10 nieuwbouwprojecten te voorzien in materialen uit 20 sloopprojecten. Per project proberen wij 10% van de totale volume te realiseren met hergebruik.

Partners van Bouwmarktplaats

 

Planning voor januari en februari

In de maanden januari en februari wordt samen met de partners van de Bouwmarktplaats gewerkt aan een businessmodel waar sloop en bouw voordeel halen uit de hergebruik van bouwmaterialen.

Centraal staan belangrijke uitdagingen (vraagstukken) waaronder de waarborging van de kwaliteit van producten, het koppelen van projecten en het gebruik van logistieke oplossingen staan centraal. Voor elke uitdaging hebben wij meerdere specialisten in het team of worden deze erbij gezocht.

 

Presentatie businessmodel

In de maand maart presenteert de Bouwmarktplaats haar businesscase, in een inspirerende omgeving, aan opdrachtgevers die samen met ons hergebruik van bouwmaterialen in praktijk willen brengen.

 

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Wij zijn te bereiken via: 
info@bouwmarktplaats.nl.

Voor updates volg deze link:

Updates

 

Vriendelijke groeten,

Bouwmarktplaats

Back to Top